Bart Tielens
Bert de Ronde
is autodidact en beoefent al zo’n 40 jaar de fotografie als creatieve uiting.
Gedurende zijn werkzaamheden in de grafische wereld heeft hij een goed gevoel ontwikkeld voor verhoudingen, compositie en kleurenharmonie.
Zijn geheel eigen visie levert vaak verrassende beelden op waarmee hij alom waardering oogst. Hij is een fotografische omnivoor en vindt dan ook alles interessant om te doen.
Mocht u na het bekijken van zijn werk belangstelling tonen schroom dan niet contact met hem op te nemen.
bertderondefotografie.jimdofree.com
bertderondephotography.jimdofree.com
Carol Olerud FRPS
houdt zich bezig met het fotograferen van mensen, documentaire- en straat-fotografie maar ze probeert van alles. Carol werkt altijd seriematig.
Ze is recent lid van de Royal Photographic Society in de UK waar ze de Fellowship Distinction heeft, vandaar de titel FRPS.
Carol is zeer actief ook in de Fotobond, o.a. coördinator van de LG Documentaire Fotografie waar leden uit heel Nederland lid van zijn.
Bij de Bondsfotowedstrijd 2022 was Carol een van de juryleden.
Ze ontmoet graag gelijkgestemde fotografen. Ze is kandidaat BMK tot 2023.
Carol is actief op sociaal media en op haar website is ook meer te vinden www.carololerud.com
Dick van Groningen Schinkel
Ik ben geboren in Rotterdam in 1937
Op mijn 17e verjaardag kreeg ik van mijn ouders een Rolleicord cadeau, die was van eenn oom van mij geweest en die wilde hem wel verkopen.
Ik kreeg tevens van mijn oom een zelf gemaakte vergroter cadeau, gemaakt van een 6×9 platen camera.
Toen is het begonnen en nooit meer overgegaan. Na mijn huwelijk kocht ik een kleinbeeldcamera. En maakte voor mezelf een doka. Ik heb vele uren in de doka doorgebracht. Later ook een kleurendoka gebouwd. Het was voor mij naast mijn drukke baan een goede manier van ontspannen.
Nu in het digitale tijdperk maak ik eigenlijk nog steeds het liefste zwart-wit foto’s. Ik hoop nog vele jaren te kunnen genieten van de fotografie, zowel van mezelf als van anderen.. 
Dick Jeukens (1946)
heeft naast zijn werk bij Porschegroep van de Algemene Verkeersdienst Rijkspolitie in Driebergen altijd al veel interesse gehad in fotografie.
In 1971 kocht hij zijn eerste (analoge) spiegelreflexcamera.
Het was een tijdperk waarin hij veel kennis heeft opgedaan.
Mede door het zelf ontwikkelen en afdrukken van foto’s in zijn donkerekamer.
Dick is een autodidact.
jeukensweb.nl
Frans Buitendijk
Met fotograferen begon ik op mijn 11e toen ik na een vakantiebaantje van 3 weken een Agfa Silette I kleinbeeld kamera kon kopen. Het ontwikkelen van het eerste filmpje was een magische ervaring. Na ‘Het zien en het afdrukken op het juiste moment’ hoop ik nu op een beeld waar je langer naar blijft kijken of nog een keer wilt zien.
Jan Donders
Fotografeert vaak mensen in hun omgeving en laat zich graag inspireren door bekende schilders als Edward Hopper.
Hij behaalde het predicaat BMK (Bonds Meester Klasse) met zijn ‘Mudrun’ serie van soldaten in opleiding.
Jan Vernooij
Ik vind het heerlijk om met mijn camera op pad te gaan en mij te laten verrassen door en me te verwonderen over, waar mijn oog me naartoe leidt. 
Verder zoekt ik continue naar het onverwachte in mijn fotografisch werk. Met mijn dromerige beeldtaal roept ik een andere beleving van de werkelijkheid op en laat me soms diep in zijn ziel kijken.
Door goed naar mijn beelden te kijken zie je echter meer. Een wereld achter het zichtbare. Hiermee vertel ik meer dan een prachtig beeld. Je gaat er anders door kijken en fantaseren.
Bewustwording helpt mij om als mens steeds te blijven groeien. Zoals de natuur groeit, soms tegen alle verdrukkingen in.
fotojanvernooij.nl
John Roeleven
Marcel Borgstijn
Rob Haars
Ton Valkenburg
Luc Schaap
Ton Verweij
Na mijn werkzame leven als architect ben ik mij meer gaan toeleggen op de fotografie. Ik vind het daarbij leuk om alles uit te proberen. Mijn fascinatie voor fotografie is om licht en ruimte proberen te vangen met foto’s van interieurs en architectuur. Dit alles met de sterke behoefte aan een grafisch beeld. Ook de mens in zijn omgeving en stadslandschappen vind ik een boeiend thema voor mijn fotografie. Ik heb mee mogen doen aan diverse mentoraten en groepsexposities. Mijn laatste projecten zijn ‘Stef’ – een documentaire serie van mijn buurman, en ‘Outside the Lines’ waarin in experimenteer met rauwe fotografie in combinatie met ICM. Zie verder voor uitgebreide cv en foto’s mijn website: www.tonverweij.nl
Trevor Simpson

Kandidaat
Jan Gruiters

Als de laatste teksten en selfies binnen zijn dan is deze site bijna klaar.